ارديبهشت 1391,ساعت 22:38:26

 می بینید؟همراهی و همگامی تلویزیون های بی بی سی و

صدای امریکا و رادیو فردا و شبکه ی من و تو را با

حکومت اسلامی ایران می بینید؟ اگه احمدی نژاد یا خامنه ای

ده دقیقه دیر از توالت بیان بیرون یک هفته جار و جنجال راه میندازن

و این دیر آمدن رو تعبیر و تفسیر می کنند.

( مانند رفتن احمدی نژاد به جلسه ی مجمع تشخیص مصلحت نظام )
اما می بینید که در باره ی اذیت جنسی مأمور عالیرتبه ی

سفارت ایران در برزیل به یک دختر بچه چه سکوتی می کنند؟

حالا هی بگید امریکا و اروپا با ملاها دشمنند! ما

واقعاً نمیدانیم بعضی ها تا کی میخواهند چرندیاتی

  را در مورد دشمنی مافیای پاسداران و غرب را تکرار کنند!

در حال حاضر دولت به دليل عدم ارائه مجوز برخلاف مقاوله نامه‌هاي سازمان بين المللي كار عمل مي كند و در صورتي كه امسال هم نسبت به ارائه مجوز در اين روز اقدام نكند، سازمان بين المللي كار به اين مسئله وارد خواهد شد. عده‌اي از عناصر دولتي از برگزاري راهپيمايي در روز جهاني كارگر ممانعت مي كنند و اين در حاليست كه طبق اصل 27 قانون اساسي وزارت كشور بايد مجوز برگزاري راهپيمايي را به كارگران بدهد».

او افزوده است: «‌در صورت عدم ارائه مجوز از سوي وزارت كشور، كارگران با استناد به اصل 27 قانون اساسي به صورت خودجوش راهپيمايي مي‌كنند».

عبدالله مختاري، دیگر عضو هيات مديره كانون شوراهاي اسلامي كار استان تهران نیز گفته است: «طبق اصل 27 قانون اساسي دولت موظف است تجمع و راهپيمايي صنفي كارگران را به رسميت بشناسد. كارگران نه تنها در روز كارگر كه در تمامي روزهاي سال در سراسر كشور براي بيان خواسته‌هاي صنفي خود نيازي به مجوز ندارند و ممانعت دولت غير قانوني است».

به نوشته ایلنا، فعالان کارگری در سراسر کشور نیز درباره لزوم «اعتراض آمیز» بودن راهپیمایی روز جهانی کارگر سخن گفته اند.

در همین راستا علی راستگو، یک فعال کارگری در شیراز به خبرگزاری کار گفته است:» بايد صداي كارگراني را كه بر اثر سياست‌هاي اقتصادي دولت جايگاه خود را از دست داده‌اند در راهپيمايي روز جهاني كارگر شنيده شود. وزارت كشور به تقاضای کارگران مبني بر برگزاري راهپیمایی روز کارگر توجه كند و مجوز راهپیمایی را که در آن خواسته‌های صنفی کارگران مطرح می‌شود صادر کنند».

همزمان سایت تابناک نیز در یادداشتی با عنوان «چرا باید به کارگران مجوز راهپیمایی داد؟»، بر لزوم صدور این مجوز تاکید کرده و نوشته است: «با اصلی روبه‌رو هستیم که نه تنها حق قانونی به شمار می‌آید، بلکه لازمه نشاط اجتماعی ـ سیاسی به شمار می‌رود و اگر با دید سیاسی به آن نگاه نکنیم، قدرت خلق فرصتی بی‌نظیر برای بهبود شرایط را هم در خود نهفته دارد؛ اینجاست که اعتراض یکی از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر محسوب شده و جایگاه والای آن در قانون اساسی کشورمان نیز مورد توجه قرار می‌گیرد. این در حالی است که برخی فارغ از اینکه برگزاری تجمعات و حضور مسئولانه برخی اقشار در صحنه و پذیرش این حق اجتماعی، همواره تلاش دارند که نگاهی سیاسی ـ امنیتی به این مقوله داشته باشند و از اینکه این حضور مردمی را به حرکات مویدانه و در روزهای خاص محدود کنند، هم ابایی ندارند و کار را تا بدانجا پیش می‌برند که برای نمونه، از هم اکنون نسبت به برگزاری تجمعات کارگری در روز کارگر مخالفت می‌کنند. بی‌گمان، راهپیمایی‌های صنفی که مجور قانونی دارند، در حین برگزاری هم در عمل لازم است که مر قانون را عمل کنند؛ آن هم در شرایطی که قطعا هیچ کدامشان راهی بهتر از این برای پیگیری خواسته‌های صنفی اقشار مختلف اجتماع در نظر ندارند و تنها از این رو مخالفت می‌کنند که به این حق نشاط بخش و قانونی به دید امنیتی می‌نگرند و در این راستا، همه چیز را امنیتی تفسیر کرده و طبیعتا به نتیجه‌گیری (!) امنیتی می‌رسند؛ فارغ از اینکه تنها بخش ناخوشایند ماجرا، همین مقابله‌های غیر قانونی و توجیه ناشدنی همین افراد است، وگرنه ساز و کار این امر در قانون اساسی هم دیده شده و مسئولان نیز با صدور مجوزهای لازم، قطعا می‌توانند به قانون رفتار کرده و به پویایی هر چه بیشتر جامعه یاری برسانند؛ درست مثل تجمعات صنفی مختلفی که ‌گاه شاهد برگزاری‌شان هستیم و از این زاویه که توانسته‌ایم بستری برای طرح مشکلات اقشار گوناگون جامعه پدید آوریم، به خود می‌بالیم».
تلاش برای وادار کردن دولت به صدور مجوز راهپیمایی در حالیست که به گفته محمد رضا عمادي، كارشناس مسائل كارگري، دولت تمایلی به صدور مجوز ندارد

 می بینید؟... همراهی و همگامی تلویزیون های بی بی سی و صدای امریکا و رادیو فردا و شبکه ی من و تو را با حکومت اسلامی ایران می بینید؟ اگه احمدی نژاد یا خامنه ای ده دقیقه دیر از توالت بیان بیرون یک هفته جار و جنجال راه میندازن و این دیر آمدن رو تعبیر و تفسیر می کنند. ( مانند رفتن احمدی نژاد به جلسه ی مجمع تشخیص مصلحت نظام )
اما می بینید که در باره ی اذیت جنسی مأمور عالیرتبه ی سفارت ایران در برزیل به یک دختر بچه چه سکوتی می کنند؟ حالا هی بگید امریکا و اروپا با ایران دشمنند! من واقعاً نمیدونم بعضی ها تا کی میخواهند چرندیات این تلویزیون ها را در مورد دشمنی ایران و غرب را تکرار کنند!

.www.lorabad.com

تاريخ بروز رساني ( 06 ارديبهشت 1391,ساعت 22:44:37 )