جنبش رهایی بخش لرستان با توجه به وضعیت سراسر

 فقر و فلاکت مردم ستمدیده ایران و نیز سرکوب

 «گسترده» معترضان به صراحت اعلام میدارد که :

«کوچکترین جرقه‌ اعتراضی به انفجاری بزرگ (در ایران) منجر

 خواهد شد.»این که چه زمانی این اتفاق روی می‌دهد و

چه چیزی منجر به آن می‌شود، بسیار دشوار است. اما 

جنبش رهایی بخش لرستان با کمک فرزندان هفت لنگ و

 چهار لنگ لر در سرزمینهای لرنشین میتواند جرقه قدرتمند

این انفجارسراسری باشد زیرا ما با اطمینان می‌گویئم که به دلیل

 وضعیت اقتصادی کنونی در ایران وقوع آن زیاد طول نمی‌کشد.»


جنبش رهایی بخش لرستان به دنبال آن بوده‌ تا هر گونه تغییری  به صورت مسالمت‌آمیز صورت گرفته و از به راه ‌افتادن «حمام خون به سبک لیبی» جلوگیری شود.
موج اعتراض‌ها در کشورهای عربی که از جمله به کناره‌گیری روسای جمهور تونس و مصر منجر شده امکان این سناریو می‌تواند در ایران هم تکرار شود.»
جنبش رهایی بخش لرستان تلاش می‌کند، در این خصوص اطمینان حاصل کند که هر‌ آنچه که در سرزمینهای تحت ستم و ایران روی خواهد داد، بدون  خونریزی باشد. ما نمی‌خواهیم، ایران به لیبی دیگری تبدیل شود. ما درجنبش رهایی بخش لرستان جنگ خیابانی و جنگ قومی نمی‌خواهیم.اما اگر پیش بیاید از مردم سرزمینهای تحت ستم باقدرت دفاع میکنیم»
جنبش رهایی بخش لرستان با اطمینان از طریق تئوریسنهایش به این نقطه از آگاهی رسیده است که ٍُ

برای داشتن نظریه ی همراه و همگام با جنبش رهایی بخش لرستان  برای دگرگونی مناسب نیاز در اولین قدم نیاز به، یک دستگاه ارزشی انسان مدار، اطلاعات دقیق و مستند و روش تحلیل علت و معلولی می باشد. نظریه ی انقلابی در پی ساختن جامعه ای است که در آن جان و کرامت انسان از طریق تغییرات ساختاریی است که مردم پیاده کننده ی آن هستنند به طور نهادینه مورد حفاظت و تامین قرار می گیرد.

باید بدانیم که هر نظریه ای که بخواهد چیزی جز انسان را اعتلاء بخشد نمی تواند مناسب مناطق لر نشین باشد. دگرگونی یعنی ابزار نهادینه کردن حفظ جان و کرامت فرزندان لر .برای اجتماعی کردن نظریه انسانی جنبش رهایی بخش لرستان  نیاز به کار شبکه سازی، ساده سازی مطالب و تبلیغات توده گیر می باشد. برای این منظور هم شکل و محتوای ارائه ی نظریه ی دگرگونی ساختاری باید متناسب با سطح فرهنگی مخاطبان در مناطق لر نشین مختلف در میان مردم باشد. در روند اجتماعی کردن نظریه ی این جنبش لر باید زمان لازم را گذاشت که البته نزدیک به پنج سال است که ما این کار را کرده ایم ، توده ها را به اندیشیدن دعوت کرد و هرگز به جای مردم لر فکر نکرد.

برای دانستن روش پیاده سازی نظریه ی انسانی جنبش رهایی بخش لرستان نیاز داریم به دانش مدیریت. دگرگونی بنیادی همرزمان و همتباران عزیز عبارت است از بکار گیری دانش مدیریت و تخصص های علمی برای ایجاد هدفمند، عقلایی و پایدار دگرگونی های ساختاری برای دستیابی به جامعه ای که در آن جان و کرامت انسان ها به طور نهادینه حفظ شده است و انسان ها برای رشد معنوی و مادی خود برخوردار از دو عنصر آزادی و امکانات هستند. این نگرش انسان مدار می تواند هم چنین پایه ای مشترک برای گسترده ترین شکل همبستگی میان نیروهای تغییر طلب با جنبش رهایی بخش لرستان  باشند.برای بسیج نیروهای لازم در مناطق لر نشین نیاز به اجتماعی شدن نظریه ی کس نخارد پشت ما جز ناخن انگشت ما ، دانش مدیریت برای پیاده  کردن آن و نیز مشروعیت ناشی از عملکرد مردمی داریم.  دگرگونی ساختاری جز از طریق مردمی آگاه، خودباور و خودسازمان یافته ممکن نبوده و نیست. تغییرات عمیق تنها توسط مردم لر است که ممکن است و در غیر این صورت ممکن نبوده و نیست. اما برای ما در جنبش رهایی بخش لرستان  چطور: آیا یک نظریه (تئوری) انقلابی برای دگرگون سازی ساختارها داریم؟

 آیا ضروت دگرگونی ساختاری ما به عنوان یاران جنبش رهایی بخش لرستان  ، در بخش هایی از نیروهای اجتماعی جا انداخته ایم؟ 

 آیا می دانیم روش مدیریت دگرگونی ساختاری جنبش رهایی بخش لرستان در  جامعه چگونه است؟

 آیا جنبش رهایی بخش لرستان در کنار تک تک فرزندان لر قادر خواهد بود که نیروی کیفی کافی برای ایجاد دگرگونی های ساختاری را بسیج کند؟

سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی را جنبش رهایی بخش لرستان هم لازم میداند و هم ممکن، اما برای چه نوع از تغییری. جنبش رهایی بخش لرستان اعلام میدارد که فراموش نکنیم سرنگونی از طریق کودتا و شورش نیز می توان یک رژیم را سرنگون کرد، مانند مصر و تونس،

 اما آیا این تغییر رژیم در راستای یک دگرگونی انسانی است؟ پاسخ با هریک ازشما همرزمان و همراهان لر درجنبش رهایی بخش لرستان است و بس

پنج شنبه ۱9 اسفند ۱۳۸۹ -  10 مارس ۲۰۱۱  

   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  

www.loretsan11.com  جنبش رهایی بخش لرستان 7+4 .

تاريخ بروز رساني ( 05 فروردين 1390,ساعت 06:38:41 )