شش کاندیدا حکومت برای جانشینی رئیسی که همگی از مقامات گذشته و حال نظام مافیایی هستند دروغ ها و ادعاهای شاخ داری مطرح کرده اند که انسان به یاد جمله رهبر عقیدتیشان خمینی می اندازد که در مقابل سوال خبرنگاران که شما در زمان قبل از 22 بهمن وعده های دیگری دادید ولی در عمل و زمان گرفتن قدرت کاملا برعکس اقدام کردید گفت « خدعه کردم »!!!!
ادعای مصطفی پورمحمدی که گفت:«خمینی پس از انقلاب ۵۷ زنان را به تمامی عرصههای اجتماعی وارد کرد.» شاخدار میدانیم و این شخص به تبعیت از رهبر اصلی خود خط «خدعه را به پیش میبرد.
لذا ایشان به صراحت و بدون حیا و شرم به تاریخ 45 سال گذشته در سرکوب زنان و دختران بیگناه ما در کف خیابان تصریح کرد:«شاخصهای مختلف نشان میدهد که حقوق زنان در جمهوری اسلامی به شدت محدود شده است.»
همچنین ادعای محمدباقر قالیباف این مقام و نظامی مطرح در سیستم مافیایی حکومت اسلامی هم درباره «عدالت جنسیتی در جمهوری اسلامی»، ادعای امیرحسین قاضیزاده هاشمی در این زمینه که «دختر کاپشن صورتی گوشواره قلبی نماد خشونت غرب آدمخوار است» و این ادعای علیرضا زاکانی که گفت:«در مترو حجاببان نداریم.» بواقع باید و باید به عنوان دروغها و ادعاهای «شاخدار» در نظم مبتنی بر « خدعه » نامیده شود .
مورد دیگر ادعای امیرحسین قاضیزاده هاشمی درباره نرخ باسوادی و نرخ بیکاری زنان در جمهوری اسلامی که نیاز به بررسی نیست و دست فروشی زنان و دخترانمان در سطح شهرها در کنار زباله گردی و وووووو را مگر مانند دختران کولبر در کردستان ممنوع کنید و دستور قتلشان را به سگ های هارتان بدهید .
مورد دیگر ادعا و دروغ رودرروی مردم ستمدیده ایران همچنین ادعای علیرضا زاکانی در زمینه «پرفروشترین فیلم اجتماعی» ایران که کاملا «نادرست» است و باید بعنوان یک کبک بی نوای سر به زیر برف برده!! نشانه گذاری کرد. بنابر تعبیر همتبار عزیز و حقوقدان در تبعیدمان جناب آقای یدی جدیدی لرستانی که اخیرا در صفحه فیس بوک و اینستایشان قلمی کردند؛
««گدایی رای از مردم با آوردن زن و دخترانشان به تلویزیون جمهوری اسلامی نشان از حقارت سران نظام و عدم داشتن مشروعیت ، قانونی ، عقلی و منطقی آنان در پیشگاه توده مردم جان به لب رسیده است »»
facebook.com/yadi.jadidilorestani/videos/447202831275592/?rdid=xtEdKS1NNlNouwE0
دو اعای سعید جلیلی درباره «برخورداری ۹۶ درصد روستاهای ایران از اینترنت» و «تمجید مورگان شوستر از عظم محجبه و مسلمان» را هم «گمراهکننده» دانست و خاطرنشان کرد «مورگان شوستر در مطالبش بیشتر به مبارزات آزادیخواهانه زنان ایرانی اشاره کرده است» و «آمار ۹۶ درصدی زاکانی مربوط به شبکه ملی اطلاعات است نه اتصال به اینترنت جهانی
در راستیآزمایی خود ادعای محمدباقر قالیباف در این زمینه که «شبکه ملی اطلاعات بیش از ۷۵ درصد پیشرفت داشته» را «غیرقابل اثبات» دانست و تصریح کرد «هیچ معیار روشنی برای اندازهگیری این پیشرفت ارائه نشده است.»
رایگیری برای مشخص شدن چهاردهمین رئیس دولت جمهوری اسلامی ۸ تیرماه امسال برگزار میشود.
شش نامزد تایید شده از سوی شورای نگهبان در این انتخابات زودهنگام که در پی کشتهشدن ابراهیم رئیسی در حادثه سقوط هلیکوپتر به نظام تحمیل شد، در حال رقابت با یکدیگر هستند.
گزارشها از داخل ایران حاکی است مردم همچنان اقبال چندانی به این انتخابات نشان نمیدهند و تلاش حکومت برای گرم کردن «تنور این انتخابات» تا امروز بینتیجه بوده است.